L’escriptor i periodista Xavier Aliaga ha guanyat el premi de la crítica dels escriptors valencians en la modalitat de narrativa amb “Les quatre vides de l’oncle Antoine”, tot just l’obra que estem llegint en Full de Lectura aquest mes de juny. Els premis de la crítica són guardons anuals que atorga l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. A més d’Aliaga, també han obtingut els premis de la crítica Manel Alonso en la modalitat d’assaig amb “Les petjades de l’home invisible”; Mercé Claramunt, el de poesia amb “Insomne vida sonora” i Gemma Miralles, el de teatre amb “De Sukei a Naima”. Silvestre Vilaplana ha guanyat el de literatura juvenil amb “El triangle rosa” i Maria Dolors Pellicer n’ha obtingut el de literatura infantil amb “Poemes amb llum de lluna”.

“Les quatre vides de l’oncle Antoine” narra el procés de reconstrucció de la vida d’Antonio, l’oncle de Xavier Aliaga, que hagué de pegar a fugir d’Espanya en plena postguerra.

Full de Lectura ha triat l’obra d’Aliaga com a lectura del mes de juny. Al llarg del mes, els socis del club han llegit l’obra i han escoltat les opinions dels escriptors Alfons Cervera, Núria Cadenes i Ramon Ramon. Divendres 22, entrevistarem Xavier Aliaga al Monestir de Sant Miquel dels Reis de València, una trobada que els nostres lectors podran vore a finals de mes.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account