LA ESCRITORA PEPA GUARDIOLA.

L’autora del mes de Maig és Pepa Guardiola. Xàbia, 1953. És una escriptora reconeguda en l’àmbit de la narrativa contemporània valenciana.

Ha publicat nombrosos contes i novel.les tant per a adults com per a joves i infants. Ha sigut guardonada amb diferents premis, a destacar: el premi Carmesina de narrativa infantil 1991 per “L’engruna de cristall”; el Premi Samaruc 1995 per “El talismà del temps”; el Premi de literatura infantil i juvenil Mediterrània per “Collidors de neu”; el Premi Enric Valor 2009 per “El desordre de les dames”. La seua obra està catalogada en diversos mitjans. Mestra de primària durant 39 anys, en el mp de l’educació ha participat en diferents projectes educatius com la promoció de les biblioteques escolars, els Plans Lectors i les TIC a l’aula. Intervé sovint en campanyes d’animació lectora.

Participa activament en el moviment feminista i contra la violència de gènere des de la Xarxa de Dones de la Marina Alta. Col.labora i és membre d’honor de l’Associació Riuraus Vius.

Consulta el blog de Pepa:

http://pepaguardiola.blogspot.com.es

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account