• Elvira Cambrils ha actualitzat una entrada en el grup Logotip del grup A la platja de CamusA la platja de Camus fa 8 mesos, 1 setmana

  Llegir i escriure en valencià encara és entre nosaltres una flor una mica estranya. Però preciosa.
  Agraïsc, doncs, a Full de Lectura la invitació a participar amb «A la platja de Camus» en aquest club de lectura virtual. A les persones que responen amablement a la meua crida per a partipar i aportar la seua opinió. Als i les participants en els debats que s’aniran suggerint durant el mes d’abril.
  Escriure és una activitat solitària amb aspiració social. Estic encantada d’establir un diàleg amb vosaltres.
  Endavant, passeu!
  I que l’experiència ens enriquisca a tots.

  • Per a nosaltres, els que vam crèixer en plena dictadura, llegir i escriure en valencià efectivament ha sigut “una flor una mica estranya”, ha requerit d’un fort voluntarisme i ha suposat un gran esforç “normalitzar-nos” en la nostra pròpia llengua. Però ara podem dir que gaudim d’ella i estem orgullosos d’haver-la recuperada.
   Avui en dia pràcticament totes les persones valencianes poden seguir les nostres autores i autors.
   Però jo llance un tema de debat. Què fem o què es fa per a què les lectores i lectors d’altres indrets puguen gaudir de la nostra literatura? Per què no s’aprofita la proximitat d’una llengua tant propera com la castellana amb 500 milions de parlants, per a difondre la nostra cutura? Per què no es tradueixen més els nostres llibres?

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account