• Arnau de la Safor ha actualitzat una entrada en el grup Logo del llibre Tot entra en el pesTot entra en el pes fa 1 setmana, 4 dies

    Em vaig comprar Tot entra en el pes en la llibreria la Moixiganga de Paiporta, després d’haver llegit i consultat els Cursos i comprat a la Fira del Llibre 2018 La llengua de la plaça.

    En este meravellós llibre-testimoni m’ha fet posar-me en la seua pell quan està en la presentació d’Auster i saluda Siri Hustvedt com ho fem els valencians, amb proximitat.

    Després, et fas còmplice dels èxits acadèmics aconseguits a l’exterior i d’algunes de les decisions dramàtiques a l’interior (C9 o AM).

    Finalment, una mostra del que Abelard Saragossà esmenta en el seu humanisme valencianista és el que Mollà representa. És capaç de coordinar la valencianitat al costat de la cultura ambFuster i del nostre esport nacional amb Paco Cabanes, el Genovés. Este fet és un dels que personalment practique constantment dins i fora del carrer i dins i fora dels trinquets.

    En definitiva, aprenc del seu bagatge intel·lectual, per a mi desaprofitat en la primera línia política, també supose que per iniciativa pròpia com esmenta. A més, demostra la potencialitat que té una persona que podria ser capaç de guiar i coordinar el poble valencià, el qual no està encara a l’alçada dels intel·lectuals. Com exhibeixen les enquestes sobre lectura i llengua pròpia. Malgrat això, Mollà mostraria el camí a seguir.

Inicia Sessió amb el teu usuari i contrasenya

o    

Ha oblidat les seues dades?

Create Account