Mirada periodística, escriptura literària

El tema conté 1 resposta, té 2 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el  Luna de Mar fa 1 any, 3 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #14164
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  “Toni Mollà és un escriptor potent i esmolat. Culte. Domina la llengua i se’n serveix amb una gran suficiència per pensar i compartir el que pensa. La seva mirada és sovint periodística i la seva escriptura és sempre literària. Fa periodisme i literatura, doncs. Escriu molt bé i, en conseqüència, s’entén molt bé tot el que explica. S’hi estigui d’acord o no. “Tot entra en el pes” és un dietari d’una dècada. Peces escollides. Cobreix episodis que han marcat la trajectòria de l’autor entre els seus cinquanta i seixanta anys; i els combina amb retalls de viatges i de lectures. Mirall en trencadís.”

  Compartim l’article de Joan Manuel Tresserras sobre ‘Tot entra en el pes’:

  https://www.naciodigital.cat/opinio/18721/toni/molla/despres/joan/fuster?fbclid=IwAR28svyEOcKe-dPTVWRbufjj8ba3qBxts2ZLw6zuN_OzJkfovriFec9rT4k

  #14174
   Luna de Mar 
  Participant

  Diu… “Toni Mollà, deixeble privilegiat de Fuster, no deixa passar l’oportunitat de reivindicar-lo: “passats vint-i-cinc anys, no conec cap altra proposta sociocultural per al país que no siga la fusteriana –un antídot contra l’espanyolisme ranci i el folklorisme indigenista”. Jo tampoc.”

S'està mostrant 2 entrades - de la 1 a la 2 (d'un total de 2)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account