Mirada periodística, escriptura literària

Este debate contiene 1 respuesta, tiene 2 mensajes y lo actualizó  Luna hace 6 meses, 1 semana.

 • Autor
  Publicaciones
 • #14164
   Full de Lectura 
  Jefe de claves

  «Toni Mollà és un escriptor potent i esmolat. Culte. Domina la llengua i se’n serveix amb una gran suficiència per pensar i compartir el que pensa. La seva mirada és sovint periodística i la seva escriptura és sempre literària. Fa periodisme i literatura, doncs. Escriu molt bé i, en conseqüència, s’entén molt bé tot el que explica. S’hi estigui d’acord o no. «Tot entra en el pes» és un dietari d’una dècada. Peces escollides. Cobreix episodis que han marcat la trajectòria de l’autor entre els seus cinquanta i seixanta anys; i els combina amb retalls de viatges i de lectures. Mirall en trencadís.»

  Compartim l’article de Joan Manuel Tresserras sobre ‘Tot entra en el pes’:

  https://www.naciodigital.cat/opinio/18721/toni/molla/despres/joan/fuster?fbclid=IwAR28svyEOcKe-dPTVWRbufjj8ba3qBxts2ZLw6zuN_OzJkfovriFec9rT4k

  #14174
   Luna 
  Participante

  Diu… «Toni Mollà, deixeble privilegiat de Fuster, no deixa passar l’oportunitat de reivindicar-lo: «passats vint-i-cinc anys, no conec cap altra proposta sociocultural per al país que no siga la fusteriana –un antídot contra l’espanyolisme ranci i el folklorisme indigenista». Jo tampoc.»

Viendo 2 publicaciones - del 1 al 2 (de un total de 2)

Debes estar registrado para responder a este debate.

Inicia Sessió amb el teu usuari i contrasenya

o    

Ha oblidat les seues dades?

Create Account