Com va la lectura?

Este debate contiene 3 respuestas, tiene 3 mensajes y lo actualizó  Helena (@desvanida) hace 1 mes, 2 semanas.

 • Autor
  Publicaciones
 • #14376
   Full de Lectura 
  Jefe de claves

  Lectors i lectores, com aneu? Ja esteu immerses en les pàgines de Narcís o l’onanisme?? Què és el que més us està cridant l’atenció?

  #14401
   Merxe 
  Participante

  Ja he començat la lectura i estic gaudint des de la primera pàgina. M’ha sorprés gratament la tècnica que utilitza l’autor de barrejar relat amb els pensaments en primera persona del protagonista, pensaments molt concisos, passant d’una idea a una altra no se sap molt be com perquè no hi ha un ordre clar -evita inclús separ les frases amb signes de puntuació-, tal com es desenvolupa el pensament humà en moltes ocasions.
  M’ha trauen molt les lectures que, a més de contar una ficció, fa gests de complicitat amb la literatura, la història, les arts, la filosofia, la ciència…aquest llibre sembla ser un bon referent al respecte dins la cultura valenciana i en valencià. Respectant les distàncies, va ser un punt molt interessant en la meua lectura de «L’assassí que estimava els llibres» de Martí Domínguez

  #14405
   Full de Lectura 
  Jefe de claves

  A mi també va ser el relat torrencial i el joc entre la primera i la tercera persona el que primer em va sobtar del llibre. I molt gratament com tu dius! Al llarg de les pàgines es llig i s’entén perfectament tot el pensament i les inquietuds del jove Narcís. Ja ens diràs!!!

  #14411
   Helena (@desvanida) 
  Participante

  Llegit!
  Feia temps que tenia pel cap llegir-lo i el club de lectura virtual m’hi ha esperonat!
  Molt interessant els vídeos que heu generat i que en complementen la lectura!

Viendo 4 publicaciones - del 1 al 4 (de un total de 4)

Debes estar registrado para responder a este debate.

Inicia Sessió amb el teu usuari i contrasenya

o    

Ha oblidat les seues dades?

Create Account