comparem

El tema conté 2 respostes, té 3 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el  Laura fa 1 any.

 • Autor
  Entrades
 • #14129
   llúcia 
  Participant

  És veritat que al nostre país no existiesen les Indires del libre, pero, voleu dir que no existeixen altres Indires aparentemente lliures i continúen sotmeses a l’home?

  #14132
   Marieta 
  Participant

  La meua opinió és que les dones de tot el món són més qüestionades, patixen més els estereotips i han de demostrar més les seues capacitats o mèrits. En general han de superar més dificultats que els hòmens.
  D,altra banda, ens autoexigim més i ens encarreguem de tasques moltes vegades incompatibles. Hem d,assumir responsabilitats i pensaments de culpabilitat absurds. I es clar, que moltes dones viuen a sa casa situacions paregudes al llibre, amb violència i menyspreu que no tenen cap justificació.

  #14135
   Laura 
  Participant

  Jo crec que efectivament, com diu @Llucia, existeixen moltes Indires aparentment lliures, però sostemes a l’home. De fet, dubte molt de si realment podem escollir en llibertat vivint en aquest sistema…
  El llibre ‘Les dones invisibles’ és un exemple molt clar de com ens atravessen les diferents formes d’opressió que rebem les dones i les xiquetes. Un cant trist, com la realitat que ens envolta, però també amb una màgia plena d’esperança.. L’educació i la sororitat, com en el llibre, són la nostra salvació.

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account