Esteu disposats…?

Este debate contiene 1 respuesta, tiene 2 mensajes y lo actualizó  Lluïsa hace 2 meses, 4 semanas.

 • Autor
  Publicaciones
 • #14306
   Full de Lectura 
  Jefe de claves

  El poeta Manel Pitarch proposa en aquesta ressenya una «declaració responsable» abans de la lectura de La mirada de vidre:

  Declaració responsable
  A una obra de l’entitat de “La mirada de vidre”, el lector ha d’acudir ben predisposat prèviament a la permeabilitat literària, emotiva, artística. Per la qual cosa, heu de respondre a les reflexions següents:
  ·Esteu disposats a deixar-vos agafar de la mà per a endinsar-vos en el món novel·lístic d’Anna Moner, a risc d’acabar afectats/afectades pels seus efectes catàrtics?
  esteu disposats a esmolar prèviament tots i cada un dels sentits per aconseguir interioritzar la descàrrega sensorial i emotiva de la potència calidoscòpica que il·lumina la narració?
  ·Esteu disposats a eixamplar prèviament l’amplitud de la mirada fins als 360˚ per a evitar la mínima fuga en la capacitat perceptiva de la subtilesa que encomana la confluència dels extrems de la condició humana?
  ·Esteu disposats a extirpar prèviament qualsevol glàndula del prejudici pudorós, que impedisca percebre detalladament la fusió entre bellesa i vilesa, entre tendresa i violència, entre art i perversió?

  Mireu en el seu blog tota la reflexió:
  http://lallenguanoteos.blogspot.com/2019/05/ressenya-de-la-novella-la-mirada-de.html?m=1

  #14310
   Lluïsa 
  Participante

  Me quede en l’últim parràgraf de l’article:
  “Cal ser audaç i atrevir-se a fondre la bellesa i la lletjor de la mateixa manera que ho fa la naturalesa! (…) L’art permet transformar el que resulta desagradable o repulsiu a la vista en quelcom captivador, que no deixi indeferent ningú”.

Viendo 2 publicaciones - del 1 al 2 (de un total de 2)

Debes estar registrado para responder a este debate.

Inicia Sessió amb el teu usuari i contrasenya

o    

Ha oblidat les seues dades?

Create Account