Benvinguts i benvingudes, estem llegint 'La mirada de vidre'

El tema conté 2 respostes, té 2 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el  Luna de Mar fa 1 any.

 • Autor
  Entrades
 • #14273
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  Durant tot el mes volem crear un espai on compartir impressions i conversar sobre el llibre La mirada de vidre. Benvinguts i benvingudes!

  Sobre el llibre
  La tardor del 1904, la manca de diners per a poder costejar la seua addicció a la morfina obliga el fotògraf Roger Queralt a acceptar la peculiar oferta de Madame Babinski, una popular mèdium que pretén ampliar el negoci amb la realització de fotografies d’esperits al seu gabinet de la plaça del Campanar, al barri de Gràcia de Barcelona.

  Tanmateix, ni la ingesta contínua de morfina i altres estupefaents ni aquesta ocupació insòlita conseguiran esborrar de la ment de Queralt les experiències viscudes a l’estudi fotogràfic del sanatori de Sant Gervasi. Allà va treballar l’any 1898 a les ordres del doctor Robert Isaac, un prestigiós especialista en malalties del sistema nerviós posseïdor, a més, d’una singular ambició artística. Tampoc no pot oblidar la Valquíria, una jove interna del centre convertida en la joguina predilecta del metge.

  En aquesta obra guardonada amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, Anna Moner aborda la part més fosca de la naturalesa humana.

  #14289
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  Recordem que tenim obert un sorteig amb 10 exemplars de “La mirada de vidre” per a les persones participants d’aquest fòrum!!!

  #14294
   Luna de Mar 
  Participant

  Em sume a la lectura

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account