Entrevista i tertúlia completa amb Pepa Guardiola sobre "La memòria de les ones"

El tema conté 3 respostes, té 3 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el  Full de Lectura fa 3 anys, 4 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #13644
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  Vos oferim l’entrevista i la tertúlia final sobre “La memòria de les ones” de Pepa Guardiola, gravada el dia 22 al Monestir de Sant Miquel dels Reis de València, seu de la Biblioteca Valenciana.

  #13670
   Pepa Guardiola 
  Participant

  Gràcies Full de Lectura, pel tracte, l ‘interès, l’atenció, la difusió, la cura i la delicadesa que heu tingut cap a la meua obra i cap a la meua persona. Gràcies a Salut Alcover per l’entrevista i la presentació, a Rafael Benedito Fornas, Majo Siscar Banyuls per la participació i les aportacions; gràcies a l’equip tècnic que va saber fer fugir el meu pànic a les càmeres i ha fet aquest muntatge tan bonic.
  I gràcies a les lectores i lectors que han seguit la lectura de “La memòria de les ones”, primer llibre del Club de Lectura Virtual de Full. A seguir.

  #13674
   Helena (@desvanida) 
  Participant

  Gràcies a tu Pepa! Ha estat una experiència diferent però fantàstica per dos motius:
  – per una banda, pel que fa a la relació amb l’autora d’un llibre, ha estat un privilegi poder-te preguntar detalls tan concrets com el motiu de l’ús de cosconelles enlloc de picoretes o tan generals com traslladar-te que mentre et llegia tenia al cap les pedres i les ones de la Woolf.
  – per altra banda, ha estat un comboi poder interactuar amb altres lectors i compartir l’experiència lectora. Tot i que no ha passat al fòrum sinó al vídeo, m’ha resultat xocant vore com Majo Siscar et trasllada una pregunta que jo m’he fet al llarg del llibre també, sobretot al final: què passa amb Ximo? Tot el final l’he llegit amb l’enronieta al cap que reapareixeria!!! Però no!! No he estat l’única que ho pensava!

  Gràcies Pepa per contar una història que personalment, com a Majo, m’ha connectat amb la generació dels pares i dels iaios, estes històries íntimes però que en trobar-les als fulls d’obres literàries te les fan històries compartides i te les posen -encara més si cap- en valor.

  Gràcies Full per la còpia del llibre que ens heu fet a mà també als 20 primers inscrits.
  Ens veiem a la tertúlia de juny!

  #13678
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  Gràcies a Pepa Guardiola per la seua generositat amb aquest club virtual i amb els lectors i lectores, amb els quals ha que ha interactuat de forma diària. Pepa Guardiola serà sempre una una espècie de padrina de Full de Lectura perquè ens ha acompanyat en el naixement i bateig.

  I gràcies a Àfrica Ramírez, editora de Balandra Edicions, per la seua col.laboració i acompanyament.

  Esperem amb candeletes la pròxima obra de Pepa Guardiola.

S'està mostrant 4 entrades - de la 1 a la 4 (d'un total de 4)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account