Com va la lectura?

Este debate contiene 3 respuestas, tiene 3 mensajes y lo actualizó  Full de Lectura hace 1 semana, 4 días.

 • Autor
  Publicaciones
 • #14434
   Full de Lectura 
  Jefe de claves

  Boooon dia! Com va la lectura??

  Per ací portem uns quants “dies” de lectura amb La Germandat. Complot mundial contra les dones de David Miró i ja tenim ganes d’anar comentant els temes on ens porta la novel·la.

  El text, escrit en forma de dietari amb una veu principal i única (de moment) es dirigix al seu fill per a donar-li una sèrie de recomanacions al voltant de la vida, dels diners… I de les dones. És una lectura àgil, fàcil i dividida en 40 dies on l’autor ens convida a (re)pensar.

  Per ara, el personatge que ens parla no destil·la precisament molta simpatia… No crec, tampoc, que cap persona es puga sentir identificada amb la seua percepció del món… O si??

  I, tot i parlar d’un món ficcionat, hi ha un rerefons que, desgraciadament, em sembla radicalment familiar/real. Què en penseu? Trobeu paral·lelismes i metàfores amb la realitat?

  #14435
   Luna 
  Participante

  Hola.
  De moment no tinc el llibre, però m’apunte a la lectura i en uns dies comente.

  #14436
   Llegidora 
  Participante

  Ja tenim el llibre! Comencem la lectura!

  #14437
   Full de Lectura 
  Jefe de claves

  Us deixem per ací un vídeo de l’autor llegint un dels paràgrafs clau del llibre!

  "La lluita de classes és una cortina de fum. La veritable lluita és la de gèneres"

  Atents i atentes a aquest paràgraf clau que ens llig #DavidMiró, l'autor del llibre de #setembre, 'La Germandat. Complot mundial contra les dones':"El perill real, allò que de veritat canviaria les regles del funcionament intern del nostre món i que és molt pitjor que el #comunisme o l'anarquisme, seria que les dones, no unes dones determinades, sinó les dones com a #gènere, com a col·lectiu imposessin la seva manera de veure les coses. La lluita de classes és una cortina de fum. La veritable lluita és la de gèneres."Les que esteu llegint la novel·la, ja sabeu què és #LaGermandat? Ja coneixeu a en Christopher?Ens trobem en el #clubvirtual! 💻💻

  Publicada por FULLdelectura en Miércoles, 4 de septiembre de 2019

Viendo 4 publicaciones - del 1 al 4 (de un total de 4)

Debes estar registrado para responder a este debate.

Inicia Sessió amb el teu usuari i contrasenya

o    

Ha oblidat les seues dades?

Create Account