Obrim el fòrum d'El amante germano

El tema conté 4 respostes, té 3 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el  Luis Pérez Ochando fa 2 anys, 7 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #13805
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  El amante germano de la doctora en Història, escriptora i assagista Pilar Pedraza és la novel·la que llegirem al club virtual de lectura durant el mes de juliol.

  Publicada per Valdemar, la novel·la narra les desventures de Valeria, una jove romana filla del senador Domicio que acaba de perdre al seu promés, mort heroicament per salvar la vida de l’emperador. Desconsolada per no haver pogut culminar el seu casament, Valeria ofereix un sacrifici a les Cárites infernals per demanar-los-hi que permeten al difunt tornar del més enllà per tal de consumar el matrimoni. Una nit el seu amant la visita.

  Pilar Pedraza sempre ha compaginat sempre la seua carrera com a investigadora amb la seua obra com a novel·lista. Ha publicat titols com La fase del rubí (1987), La pequeña pasión (1990), La perra de Alejandría (2003), Lucifer Circus (2012) o Lobas de Tesalia (2015), obres que li han valgut obras el Premio Ciutat de València (1984), el Premi de la Crítica (1984), el Premi Ignotus (2005) o el Premi Nocte (2013).

  Vos convidem a participar aquest fòrum durant tot el mes de juliol!

  #13813
   Eloy_Miralles 
  Participant

  Bona vesprada i salutacions a tots! Amb moltes ganes de llegir ‘El amante germano’ de Pilar Pedraza i de poder-lo comentar per ací amb els participants del fòrum!

  He de confessar que no he llegit cap llibre de ficció de Pilar, però sí que conec una obra seua com a assagista: ‘Brujas, sapos y aquelarres’. Un fantàstic estudi sobre la figura de la bruixa des de l’antiguitat amb una necessària visió feminista del seu paper a la història.

  Estic segur que ‘El amante germano’ serà una lectura interessant i que podrem compartir-la tots junts. Hui comence la lectura!

  #13815
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  Quina bona notícia que hages llegit algun llibre de Pilar abans, @eloymiralles! De segur que la lectura de ‘El amante germano’ ens aportarà noves idees i experiències a coneixedors i no coneixedors de l’obra de Pilar. Algú més ha llegit llibres de l’autora? I si és així, quins?
  😀

  @jordi, @carmen27, @lluisa

  #13819
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  Donem la benvinguda als nous usuaris del fòrum. Moltíssimes ganes de compartir lectures i opinions amb @pedraza i @ochando. Benvinguts! Serà un plaer poder parlar amb l’autora i l’il·lustrador de ‘El amante germano’!

  #13834
   Luis Pérez Ochando 
  Participant

  Por cierto, si os gusta “El amante germano” y os quedáis con ganas de más, no dejéis de leer las otras dos obras de la trilogía “Las antiguas”: “La perra de Alejandría” y “Lobas de Tesalia”. No existe continuidad argumental entre ellas, pero sí en los temas y en el tratamiento de la Antigüedad, la mujer, lo sobrenatural, etc.

S'està mostrant 5 entrades - de la 1 a la 5 (d'un total de 5)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account