Deïtats desconegudes

El tema conté 2 respostes, té 3 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el  Pedraza fa 2 anys, 3 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #13836
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  Hem arribat al capítol IX de la lectura de ‘El amante germano’ i quina sorpresa de capítol!
  Es tracta d’un episodi quasi per complet dedicat a reflexionar amb humor i molta intel·ligència sobre alguns dels déus menors de l’antiguitat i la seua utilitat en la vida diària i la cultura grecollatina.

  En aquest cas, descobrim a Ignitia: deessa de les xemeneies i canonades de vapor a les cases.

  Coneixeu més casos de deïtats desconegudes tan curioses com Ignitia?

  #13842
   Basalara 
  Participant

  Hi ha un diàleg molt xulo en la sèrie Britannia (val, potser no és històricament massa precisa i té d’altres defectes, però jo la recomane 🙂 ) on dos soldats parlen de religió: un explica a l’altre que porta tota la vida resant al déu de les botes, i com és que els britans no en tenen un? Com saben si les seues botes estaran ben cordades i aguantaran la jornada sense trencar-se si no hi ha cap deïtat que les guarde?

  Ací la sèrie, per si vos animeu: té màgia i les protagonistes femenines no estan gens malament https://es.hboespana.com/series/britannia/fb1dc40b-9677-464d-b935-f78b64c2bb2b

  #13845
   Pedraza 
  Participant

  Ignitia es producto de la imaginación de la autora, pero el caso es que, efectivamente, las casas romanas y la ciudad en general estaban llenos de dioses a las fuentes clásicas llaman “el vulgo del Olimpo”. Ya me gustaría a mí estar situada en esta cultura para que alguna diosa vulgar me arreglara el pelo sin tener que ir a la peluquería una vez a la semana.

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account