Anna Lis ens llig un fragment del llibre

El tema conté 2 respostes, té 2 opinions, i s'ha actualitzat per última vegada el  Full de Lectura fa 1 any, 11 mesos.

 • Autor
  Entrades
 • #14341
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  “Quan em deixà, vaig decidir matar-lo, cremar-lo i llançar les seues cendres a un bosc, a mercè de les feres. Sempre he tingut molt viva la imaginació i en aquell moment també perversa: m’alleujava pensar l’escena, visualitzar Tomàs en cendres, representar-me un senglar ensumant-les i escampant-les amb el musell, amb les potes: Tomàs desaparegut per a la humanitat, de Tomàs no quedaria ni rastre. Encara em semblava poc, com a càstig.”

  Els relats d'Anna Lis

  #AnnaLis ens llig un fragment dels relats de #DarreresOportunitats."Quan em deixà, vaig decidir matar-lo, cremar-lo i llançar les seues cendres a un bosc, a mercè de les feres. Sempre he tingut molt viva la imaginació i en aquell moment també perversa: m'alleujava pensar l'escena, visualitzar Tomàs en cendres, representar-me un senglar ensumant-les i escampant-les amb el musell, amb les potes: Tomàs desaparegut per a la humanitat, de Tomàs no quedaria ni rastre. Encara em semblava poc, com a càstig."#clubvirtual #llibrejunyMés en https://fulldelectura.com/

  Publicada por FULLdelectura en Martes, 4 de junio de 2019

  #14351
   Azafu 
  Participant

  Bona vesprada,
  Hem sembla molt interessant la proposta de lectura d’este mes, no coneixia a l’autora i gràcies a aquest fragment m’han agafat ganes de llegir el llibre per veure com es desenvolupa la història.

  #14352
   Full de Lectura 
  Gestor de comptes

  El fragment d’aquest text correspon al relat ‘Anècdota’ de la pàgina 17. Potser és un dels més curts (únicament ocupa dues pàgines), però directe i sorprenent.
  Ja ens contaràs què et sembla i benvinguda al club!!

S'està mostrant 3 entrades - de la 1 a la 3 (d'un total de 3)

Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account