La cita entre l’escriptor i periodista Xavier Aliaga i els seus lectors sobre la novel.la “Les quatre vides de l’oncle Antoine” se celebrarà al Monestir de Sant Miquel dels Reis de València el pròxim dia 22 de juny. Serà una tertúlia gravada que posteriorment serà emesa per a tots els usuaris del club, com ja vam fer amb Pepa Guardiola, l’escriptora amb la qual vam obrir el nostre club.

En la trobada, els dos lectors que participaran podran preguntar a l’escriptor sobre la seua obra o comentar els aspectes que més els han agradat del text que estem llegint aquest mes de juny.

“Les quatre vides de l’oncle Antoine” és una obra que conta la història real de l’oncle de Xavier Aliaga. A cavall entre la novel.la, les memòries, l’assaig i la investigació periodística, Aliaga s’endinsa en la memòria històrica i en una història familiar profundament dolorosa.

Abans de la tertúlia, Aliaga serà entrevistat per la periodista Salut Alcover al claustre del Monestir.

El Monestir de Sant Miquel dels Reis és un edifici propietat de la Generalitat Valenciana que allotja la seu de la Biblioteca Valenciana i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i acollirà les trobades del club entre els autors de cada mes i els seus lectors.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account