La cita entre l’escriptora Pepa Guardiola i els seus lectors de Full de Lectura per parlar de la novel.la “La memòria de les ones” se celebrarà al Monestir de Sant Miquel dels Reis de València el pròxim dia 22 de maig. Serà una tertúlia gravada que posteriorment serà emesa per a tots els usuaris del club.

En la trobada, la primera que celebrem des del naixement de Full de Lectura, els dos lectors que participaran podran preguntar a l’escriptora sobre la novel.la, interessar-se pel conjunt de la seua obra o comentar els aspectes que més els han agradat sobre l’obra que estem llegint aquest mes de maig.

Abans de la tertúlia l’escriptora Pepa Guardiola serà entrevistada per la periodista Salut Alcover al claustre del Monestir.

El Monestir de Sant Miquel dels Reis és un edifici propietat de la Generalitat Valenciana que allotja la seu de la Biblioteca Valenciana i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. A partir d’ara acollirà totes les trobades del club entre els autors de cada mes i els seus lectors.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account