Durant el mes de maig el club virtual de FULL de lectura llegirà la novel·la ‘La mirada de vidre’ d’Anna Moner. Guardonada amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, l’autora aborda la part més fosca de la naturalesa humana.

Sobre la novel·la

La tardor del 1904, la manca de diners per a poder costejar la seua addicció a la morfina obliga el fotògraf Roger Queralt a acceptar la peculiar oferta de Madame Babinski, una popular mèdium que pretén ampliar el negoci amb la realització de fotografies d’esperits al seu gabinet de la plaça del Campanar, al barri de Gràcia de Barcelona.

Tanmateix, ni la ingesta contínua de morfina i altres estupefaents ni aquesta ocupació insòlita aconseguiran esborrar de la ment de Queralt les experiències viscudes a l’estudi fotogràfic del sanatori de Sant Gervasi. Allà va treballar l’any 1898 a les ordres del doctor Robert Isaac, un prestigiós especialista en malalties del sistema nerviós posseïdor, a més, d’una singular ambició artística. Tampoc no pot oblidar la Valquíria, una jove interna del centre convertida en la joguina predilecta del metge.

 

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account