La Fundació pel Llibre i la Lectura ha presentat a la Fira del Llibre de València un Club Virtual de Lectura per a totes les persones que vulguen viure juntes l’experiència de la lectura sense necessitat de compartir espai físic. Un club virtual que s’anomena Full de Lectura (www.fulldelectura.com) i que té com a objectius principals el foment de l’hàbit de llegir i la promoció de tots els que conformen el món del llibre valencià: editorials, autors, il.lustradors, lectors i llibreries.

En l’acte de presentació han intervingut el secretari de l’entitat, Manel Romero, i l’autora Pepa Guardiola. De fet, “La memòria de les ones” de la novel.lista de Xàbia serà la novel.la del mes de maig per als lectors del Club.

Romero ha explicat que, cada mes, els lectors llegiran una obra literària que s’abordarà des de distints punts de vista. Al final del mes, l’autor i els seus lectors es trobaran en una tertúlia en format audiovisual.

Full de Lectura abordarà tots els gèneres literaris des de la novel.la a l’assaig, passant per la poesia i el teatre. El club pararà especial atenció als autors i les obres valencianes sense descartar els grans títols de la Història de la literatura universal.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account