Joanjo Garcia és llicenciat en Història i ha treballat de professor de secundària. Nascut a València l’any 1977, ha col·laborat amb diversos mitjans com ara L’accent o Lletres Valencianes.

L’any 2012 va irrompre amb força al panorama literari valencià en guanyar el Premi Enric Valor de Novel·la amb Quan caminàrem la nit, una mirada incisiva al cop d’estat del 23-F. Després de l’èxit de la seua primera novel·la, va accelerar la seua carrera amb la publicació de tres novel·les distintes. El 2015 va publicar Aquell agost amb punt final, un thriller rural, i Tota la terra és vidre, una novel·la negra amb tocs de sàtira política amb la qual va guanyar el XXVII Premi de Narrativa «Antoni Bru».

Aquell mateix any va aconseguir el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira amb El temps és mentida, una narració transgressora sobre el significat de la literatura i la memòria.

L’any 2016 va aparéixer Arribarà el dematí, ambientada a les mobilitzacions prèvies a la consulta del 9N a Catalunya. La nostra lectura de setembre és l’última novel·la d’una de les veus joves més talentoses del panorama valencià.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account