El club virtual de FULL de lectura obri les pàgines del llibre I tu, sols tu (Sembra Llibres) de l’escriptora Isabel Canet Ferrer. Com tots els mesos, us convidem a compartir la lectura amb la resta de participants del club virtual, on també trobareu entrevistes i contingut addicional més enllà de la novel·la.

SINOPSI

Una cançó sempre és molt més que una cançó. Però, d’on prové el poder de marcar-nos tan profundament? Com és capaç d’infiltrar-se en els nostres sentiments més íntims? Com aconsegueix formar part de nosaltres per sempre més? Els protagonistes d’aquestes històries estan marcats per les flamerades d’aquests interrogants. Un collage de vides que, de vegades, troben en la música raons per a tirar endavant i abordar els conflictes i les crisis dels nostres dies.

A I tu, sols tu, l’escriptora Isabel Canet Ferrer ens emociona amb narracions basades en cançons de Zoo, Obrint Pas, El Diluvi, Gener, Pupil·les, Feliu Ventura, Tardor, Liuard, Pau Alabajos, Carles Pastor i Novembre Elèctric. Històries que ens parlen d’absències, soledats, amors, maltractaments, esperances. Amb pròleg de Flora Sempere, cantant d’El Diluvi, aquest conjunt de relats és un mosaic de sentiments teixits per una banda sonora que ens fa bategar a cada paraula.

FITXA TÈCNICA
Preu: 12.50 €
Pàgines: 208
Format: 14×21
Primera edició: Maig, 2019
Il·lustració de coberta: Marta Bellvehí
ISBN: 978-84-16698-31-8

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account