Full de Lectura va col·laborar en l’última Trobada de Clubs de Lectura celebrada a la localitat de Sollana el dia 29 de juny. Un encontre de lectors per a lectors amb l’objectiu d’intercanviar parers, debatre i compartir formes de difondre l’hàbit de la lectura.

L’esdeveniment fou una activitat comandada per Zona llibre, zona lliure, projecte de foment lector que aplega sis biblioteques públiques municipals de les comarques de la Ribera del Xúquer: d’Almussafes, Corbera, Guadassuar, Llombai, Polinyà del Xúquer i Sollana. Una iniciativa que vol reforçar la tasca d’animació lectora a la comarca de la Ribera.

Aquesta edició, a més d’aplegar participants dels clubs de lectura, va comptar amb la col·laboració de Paco Esteve i Beneito que va parlar sobre la seua novel·la Si ha nevat, una intervenció de Carles Cano, ambaixador de la lectura, i una xarrada a càrrec de Full de Lectura que, compartint amb l’organització de l’esdeveniment els seus objectius i filosofia, va voler donar a conéixer el club de lectura virtual a nous lectors i participants.

Full de Lectura és el club de lectura virtual de FULL, Fundació pel Llibre i la Lectura, on cada mes els socis llegeixen una obra distinta que poden comentar a través d’un fòrum. Amb l’experiència, el Club genera continguts audiovisuals que animen a gaudir dels llibres des d’altres punts de vista, completant els seus coneixements sobre l’autor o l’obra.

Al llarg del seu desenvolupament, el Club abordarà tots els gèneres literaris per tal de fomentar la lectura i el coneixement del sector del llibre valencià (llibres, autors, editorials, llibreries i lectors). Una iniciativa a la qual es pot accedir a través del web www.fulldelectura.com  i xarxes socials com Twitter, Facebook o Youtube.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account