La novel.lista Pepa Guardiola, autora de “La memòria de les ones”, el nostre llibre del mes de maig, s’ha citat amb els seus lectors al claustre de la Biblioteca Valenciana, una trobada per compartir els parers, dubtes i sentiments provocats per la lectura de l’obra.

Pepa Guardiola ha parlat de les vivències vitals que l’han portat a l’escriptura de l’obra, la seua estima per Xàbia, el seu compromís amb el feminisme o les influències de la tradició oral en la seua literatura.

Guardiola ha dit que no li agrada parlar de literatura feminista però que “La memòria de les ones”, juntament amb “El desordre de les dames”, forma part d’un seguit d’obres que aborda les vivències i els problemes de les dones al món. En eixe aspecte, ha avançat que també té en ment escriure sobre les generacions de dones del futur tot però que, en aquestos moments, treballa en un text per a xiquets.

La conversa amb Pepa Guardiola serà emesa a finals de mes. Tot i això, en els pròxims dies vos avançarem xicotets fragments de la tertúlia per animar la lectura de “La memòria de les ones”.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account