Full de Lectura protagonitza un reportatge al suplement ARTS del periòdic El Mundo sobre clubs de lectura i noves formes de foment lector

“Una forma més tangible de multiplicar el plaer de la lectura, de perllongar-lo en el temps i traure d’ella el màxim profit són els clubs de lectura, un concili de lectors que de mutu acord trien un títol i després de llegir-lo el comenten”, escriu la periodista Bel Carrasco al seu reportatge Llibres i lectures a la xarxa del suplement ARTS publicat per El Mundo.

Es tracta d’un article a doble plana que parla de la iniciativa del club de lectura virtual de Fundació FULL, de les lectures que hem compartita Full de Lectura i de com, aquesta, és una iniciativa de foment lector però també un lloc de trobada per als amants de la literatura.

“Estos clubs han proliferat en les últimes dècades i n’hi ha de tot tipus i característiques. Un pas més audaç son els clubs virtuals que aprofiten les noves tecnologies per a difondre l’estima per la lectura”, escriu la professional, per després abordar el funcionament i els objectius de Full de Lectura, animant a la seua participació.

Full de Lectura  és un club virtual de lectura de la Fundació pel Llibre i la Lectura amb el suport de la Generalitat Valenciana. Un club obert a tota persona interessada a llegir, compartir amb altres persones l’experiència de la lectura i veure i escoltar els autors. Amb un tret distintiu: els nostres autors es troben una vegada al mes amb els seus lectors a través d’una tertúlia en format audiovisual. Vos oferim una nova manera de llegir en companyia sense necessitat de compartir espai físic. Tot el món és benvingut. Només demanem estima per la lectura i respecte. Endavant!

 

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account