el senyal

El club virtual de FULL de lectura obri les pàgines del llibre El senyal (Bromera) de l’escriptora Marta Meneu-Borja. Com tots els mesos, us convidem a compartir la lectura amb la resta de participants del club virtual, on també trobareu entrevistes i contingut addicional més enllà de la novel·la.

SINOPSI

El rellotge del campanar es va aturar, precisament, aquella nit. L’endemà, la plaça de l’Ajuntament s’omplia de gent que protestava, silenciosa, contra el darrer assassinat d’una dona. Joana, Dori, Ivonne i Val, entre moltes altres persones, van participar en una concentració que no expressava només rebuig, sinó també por i cansament davant d’una situació, en el fons, no tan llunyana per a cap d’elles. Perquè el senyal de la violència, aparent o invisible, pot aparéixer en qualsevol racó. Com també hi pot aparéixer el senyal de l’esperança, dels lligams, de les llums que no s’apaguen.

Amb aquesta novel·la coral, Marta Meneu-Borja s’endinsa en la narrativa i ens ofereix un retrat viu de la societat actual, tendre i colpidor alhora. Les vides de Joana, Dori, Ivonne, Val i Maria, subtilment entrellaçades per secrets i experiències compartides, es converteixen en un testimoni literari de la realitat que ens ha tocat viure.
FITXA TÈCNICA
Preu: 12.95 €
Pàgines: 240
Format: 15 x 22
Primera edició: 2019
Il·lustració de coberta: Tres Voltes Rebel
ISBN: 9788490263402

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account