Al llarg dels mesos d’agost i setembre llegirem en el club virtual de FULL de lectura el llibre ‘El ciutadà perfecte’ de Raquel Ricart, d’Andana Editorial.
SINOPSI
Quin és el preu que estàs disposat a pagar per viure en un món de bellesa i benestar, un món sense complicacions i sense dolor? Si vols aconseguir-ho, només has de complir un requisit: no t’escapes del control del Biopoder. Vols ser el ciutadà perfecte?

El ciutadà perfecte podria ser qualsevol dels habitants de Biotrés; una ciutat suficientment gran perquè tothom s’hi puga sentir còmode i crega que es lliure. Una ciutat on no existeix la imperfecció, ni la vellesa, ni el patiment, tanmateix, tampoc no és permès ni riure, ni somiar, ni tenir vocacions. Però, tota aquesta perfecció començarà a trontollar el dia que li arriben al cap d’Escrutini uns informes desconcertants que posen en dubte les certeses més profundes d’aquesta societat i ens descobreixen altres maneres de relacionar-se, de viure i de morir.

Aquesta és una novella distòpica de lectura obligada per als amants de la ciència-ficció, i es presenta com la porta d’entrada perfecta per a qui encara no s’ha atrevit a visitar el gènere.

FITXA TÈCNICA
Preu: 12.50 €
Pàgines: 200
Format: 15×21
Primera edició: abril, 2015
ISBN: 978-84-16394-04-3

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account