La novel.la de Pilar Pedraza “El amante germano” publicada per l’editorial Valdemar és l’obra que llegirem al mes de juliol a Full de Lectura, el club virtual de lectura de la Fundació Full.

“El amante germano” conta la història de Valeria, una adolescent romana que ha perdut el seu promés, mort com un heroi per defensar la vida de l’emperador. Amb aquesta novel.la, Pedraza viatja a l’antiga Roma. De fet, el món clàssic amb un fort component fantàstic és un escenari recurrent en la seua literatura. Ja el va utilitzar en “La perra de Alejandría” o en “Lobas de Tesalia”.

Pilar Pedraza és escriptora i doctora en Història per la Universitat de València. Va ser consellera de cultura de la Generalitat de l’any 1993 a 1995 sota la presidència de Joan Lerma. La seua literatura abasta novel.les, contes i assajos. L’any 1984 va guanyar el premi “Ciutat de València” i el premi de la crítica amb “Las joyas de la serpiente”. L’any 2005 obtingué el premi Ignotus al millor llibre d’assaig amb “Espectra. Descenso a las criptas de la literatura y el cine”.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account