Dissabte jazz

Durant el mesos de setembre i octubre en el club virtual de FULL de lectura estem llegint ‘Dissabte, jazz’ de Rafael Gomar, d’Edicions del Bullent.

SINOPSI

Els protagonistes de “Dissabte, jazz” Roser i Enric, viuen una segona oportunitat en la vida. Han quedat a la nit per anar a un concert de jazz. Durant el dia fan les activitats quotidianes d’un dissabte, el que els duu a trobar-se o evocar múltiples històries personals pròpies o de les persones que van creuant-se en el seu camí. 

Vides desaparegudes que aporten una melodia nostàlgica; vides dures, que donen un so greu; petites o grans traicions amb notes estridents… S’hi expressen els dubtes, les certeses, les pors, les misèries i les grandeses de multitud de personatges ubicats en el nostre present.

Es tracta de respondre a l’anestèsia emocional on sovint ens endinsa la pèrdua dels éssers estimats, la malaltia, l’amor i el desamor o les adversitats quotidianes, i ser capaços de trobar nous escenaris o veure’ls amb uns altres ulls. Tot plegat, amb música de jazz.

FITXA TÈCNICA
Preu: 15,50 €
Pàgines: 144
Format: 21×14
Primera edició: 27/02/2020
ISBN: 978-84-949087-0-5

 

 

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account