La companyia valenciana CRIT Teatre presenta aquesta vesprada a les 20.00 hores en la Plaça del Llibre de València la lectura dramatitzada de ‘Passos lleugers’. Escrit per la reconeguda escriptora italiana, Dacia Maraini, ‘Passos lleugers’ (Edicions 96) és un espectacle teatral de sensibilització que dona veu a huit dones presoneres d’una tradició, d’un matrimoni no desitjat, d’una família violenta, d’un explotador, d’una discriminació.

Els textos funcionen com una eina de promoció de la igualtat entre persones que forma part d’un extens projecte de sensibilització. La força narrativa de Dacia Maraini, l’espectacle de CRIT, una gran campanya d’Amnistia i també totes les iniciatives derivades com la lectura dramatitzada dels textos en les escoles, han tingut un únic sentit: donar a conéixer històries de violència cap a les dones.

El llibre d’octubre de FULL de lectura

Al llarg del mes d’octubre, en el club virtual de FULL de lectura ens hem endinsat en les històries de Lhakpa, Aisha, Carmelina, Civita, Juliette, Amina, Teresa i Viollca, gràcies a la participació de persones que han treballat l’obra.

L’alumne Marc Antoni Ferrer, qui va interpretar l’obra fa més de 10 anys, l’escriptora i professora, Rosa Roig, o l’activista i membre d’Amnistia Internacional, Carmen Soto, ens han apropat i explicat el fort vincle creat cap aquest text que, molts anys després de llegir les seues pàgines, encara recorden.

També vam comptar amb la presència de Dolors Pedrós, editora d’Edicions 96, Josep Valero, actor de la companyia CRIT, i Empar Bria, d’Amnistia Internacional, per a conversar en aquesta tertúlia sobre tres eixos fonamentals de ‘Passos lleugers’: el teatre, la literatura i l’educació.

 

 

 

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account