Què és Full de Lectura?

Full de Lectura és un club de lectura. Ni més ni menys. Amb la característica fonamental que és un club virtual. Es tracta d’un projecte de foment lector que duu a terme la Fundació FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura) amb el suport de la Generalitat Valenciana.

Com funciona? 

Tots els mesos triem un llibre i compartim la seua lectura virtualment, mitjançant un fòrum web habilitat a la pàgina web fulldelectura.com.

En aquest fòrum comptem amb la participació dels autors i autores del llibre escollit, que interactuen online amb les persones participants, creant debat i intercanviant parers també a través de les xarxes socials de la plataforma a Facebook i Twitter.

A més, una vegada al mes celebrem una trobada i tertúlia presencial dels nostres lectores i usuaries de FULL amb l’autor o autora del mes corresponent al Monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana.

Qui pot participar? 

Tothom! Full de Lectura és un punt de trobada per a els amants de la lectura en valencià, un espai virtual on debatre, llegir i pensar en comú com ho faries en una biblioteca, en un cafè literari o en qualsevol club de lectura, sempre des del respecte a la diversitat i l’estima per la literatura.

Si estimes els llibres i t’agrada llegir, Full de Lectura és un espai per a gent com tu. Registra’t, participa i comparteix!

Que diferencia Full de Lectura d’altres clubs de lectura? 

Som un club de lectura com qualsevol altre, obert a qualsevol amant de la lectura de qualsevol condició i sempre des del respecte. Però amb nosaltres no hi ha la necessitat de compartir el mateix espai físic per poder col·laborar i formar-ne part. Som un club de lectura virtual: estigues on estigues, si tens connexió a Internet, pots viure l’experiència de Full de Lectura.

Amb tot, però, volem aportar més que el simple fet de compartir lectures. Fomentem la lectura mitjançant noves eines i perspectives, aprofitant el que Internet ens ofereix. Centrant la nostra mirada a potenciar les veus literàries valencianes, i les editorials que els hi donen suport i els hi fan d’altaveu. Difonem i donem suport al teixit literari valencià.

Amb l’objectiu d’aprofundir en aquesta experiència, a més de la trobada mensual presencial, realitzem una sèrie de continguts multimèdia que aporten noves visions i contextos a les lectures de cada mes, parlant amb experts, periodistes, editors i autors.

Qui està al darrere de Full de Lectura?

Full de Lectura és un club virtual de lectura que pertany a FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura). Aquesta fundació està integrada per un patronat que compta amb l’equip humà de l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), el Gremi de Llibrers de València, l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV) i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris de la Comunitat Valenciana.

A FULL es duen a terme una ingent quantitat de projectes de foment lector en diferents àrees, sempre amb l’objectiu de promoció del llibre i la lectura com a instruments de difusió culturals. Entre ells es troben projectes tan interessants com De viva veu o Ciutat Lectora. I entre tots i totes, nosaltres: Full de Lectura.

En aquest camí, comptem amb el suport de la Generalitat Valenciana.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account