El club virtual de FULL de lectura llegirà durant el mes de maig el llibre «La mirada de vidre» d’Anna Moner, l’autora del mes de maig. Durant tot el mes generarem contingut audiovisual i escrit amb entrevistes i converses al voltant de la novel·la. També gravarem un programa/tertúlia al final del mes amb l’autora i dos convidades. Com tots els mesos, us convidem a participar en el nostre fòrum virtual.

Sobre l’autora

Anna Moner (Vila-real, la Plana Baixa) és artista i escriptora. Des del 1987, forma equip artístic amb Sebastià Carratalà. Ha publicat una dotzena de relats en reculls diversos, les novel·les Les mans de la deixebla (Premi Enric Valor 2010), El retorn de l’Hongarès (Premi Alfons el Magnànim 2014, Premi Túria 2015 i Drac de Sant Jordi 2015 de Catalunya Ràdio i del diari cultural Núvol) i Gabinet de curiositats (Premi de la Crítica al millor assaig 2016).

És col·laboradora del Diari la Veu, la Cartelera Turia, la revista Lletraferit i el magazín radiofònic Al ras, d’À Punt Mèdia, on ha conduït l’espai de literatura «La biblioteca d’Hipàtia» i en el qual actualment duu a terme «La llanterna màgica». A més, ha estat l’Ambaixadora de la Lectura 2017 i amb La mirada de vidre ha guanyat el XXX Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.

Iniciar sessió

o    

No recordes les teues dades?

Create Account